fbpx

I have a Dream.. Ik heb een droom..

Zaterdag 7 juni 2014 won Maria Sharapova voor de tweede maal in haar leven het tennistoernooi van Roland Garros en daarmee opnieuw een grandslamtitel. In haar overwinningsspeech bedankte ze de mensen om haar heen die in haar bleven geloven en die haar aanmoedigde te blijven gaan voor haar droom. Als klein kind droomde ze ervan de beste tennisster van de wereld te worden en door te oefenen en oefenen, doelen te stellen, bij tegenslag door te zetten en bovenal te blijven geloven in haar zelf, werd haar droom werkelijkheid!

Welke droom heb jij? en…..

Wat doe jij om je droom te bereiken?

Als ouder, kind, puber of jong volwassene, ieder heeft zijn eigen dromen. De vraag is of jij die droom ook durft leven.

Wanneer het alleen bij dromen blijft herken je jezelf dan in een van onderstaande, belemmerende argumenten?

>  Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg

> Ik ben niet goed genoeg

> Ik kan dat toch niet

> Dat is alleen weggelegd voor mensen met talent

> Dat is alleen bereikbaar voor rijke mensen

> ………………………………………………..

Voel je jezelf somber, verdrietig, neerslachtig doordat je er niet in slaagt te bereiken wat je graag wil? Denk je dat er niet meer uit je leven te halen is en het onmogelijk is jezelf naar een hoger niveau te brengen?

Dan heb ik goed nieuws voor je!

Alles is mogelijk wanneer je gebruik maakt van de juiste hulpbronnen. De allerbelangrijkste hulpbron is jijzelf! Jij hebt alles in je om je droom waar te maken en daardoor ben jij de aanjager en motor van je eigen succes. Wens jij, je motor te versterken, dan is het hebben van een team dat je aanmoedigt, uitdaagt en ondersteunt onmisbaar.

Ben je klaar om je eigen plan van aanpak voor succes te schrijven?

Neem dan je coachschrift en ga met jezelf aan het werk.

Plan van aanpak voor succes:

1. Mijn droom is…….

2. Wat is er nodig om mijn droom te bereiken?

3. Welke kwaliteiten heb ik?

4. Wie vraag ik in mijn team?

5. Welke eerste kleine stap kan ik doen?

Nu ben ik nieuwsgierig!

Hoe voelt het om je eigen plan van succes te hebben geschreven? Heb je nieuwe inzichten over jezelf opgedaan? Wist je dat succes ontstaat door wat je doet en niet door wat je denkt?

Daarom nu een heel cruciale vraag die het verschil maakt:

Wat ga jij DOEN om je droom te leven?

Zelf ben ik nu in het zevende jaar sinds de start van mijn praktijk SKILLS Coaching Academy.

De reis die ik tot nu toe heb afgelegd is zowel ploeterend en afziend als boeiend en (zelf)verrijkend geweest!

Voor iemand met een hoog gehalte aan perfectionisme en faalangst ben ik enorm trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Ja, ik leef mijn droom, iedere dag opnieuw en ik heb er nog geen seconde spijt van!

Ik ben enorm dankbaar aan al mijn coachees, die geloof en vertrouwen in mij stellen en mij tijdelijk toestaan hen tijdens hun eigen reis te mogen vergezellen. Al samen reizend ontdekken we welke routes te nemen om het doel te bereiken en overwinnen we obstakels door strategieën te bepalen en uit te voeren.

Mijn motto voor onderweg?

‘Je kan alles bereiken wat je wil als je weet hoe en bereid bent ervoor te doen wat nodig is!’

Ik daag je uit te durven reizen want ik gun je het geluk, de inspiratie en de mogelijkheden die het reizen je oplevert. En zoek je een tijdelijke reisgezel, dan ben ik graag je Tom Tom.

Wens je eerst wat meer informatie voor je je reis begint dan kun je hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

Op jouw Bloei & Groei

Danielle Teheux

De Oplossingsgericht Kindercoach