fbpx

Danielle Teheux: ‘ik leef mijn droom’

Dromen worden werkelijkheid voor hen die sterk genoeg zijn om erin te geloven, dat schreef eens een Engelse schrijver en wat mij betreft slaat hij de spijker op zijn kop. Ik ben Danielle Teheux, een bevoorrecht mens, want ik lééf mijn droom. Dat ging natuurlijk niet vanzelf. Ontdek de reis die ik heb afgelegd, waardoor ik jou en je gezin kan helpen bij het verwezenlijken van wensen en dromen.

 

Wie zijn bestemming kent, vindt de weg

De twee belangrijkste voorwaarden om je dromen waar te maken zijn: geloven in jezelf en steun van je naasten. Ik heb dit zelf ondervonden. Pas tegen mijn veertigste geloofde ik daadwerkelijk in mijn droom en grootste passie: mensen en kinderen laten bloeien en groeien, want dat is waar ik gelukkig van word. Mijn gezin steunde mij, verwierp mijn twijfel. Ze geloofden in mij. Om mijn droom te verwezenlijken ging ik terug de schoolbanken in, verbreedde mijn horizon, kreeg nieuwe inzichten en overwon mijn faalangst. Ik leerde verantwoordelijkheid te nemen en grenzen aan te geven door krachtig en positief te communiceren. Ik bloeide en groeide en was een voorbeeld voor mijn kinderen. Ik liet het mijzelf en andere zien: je kunt zowel een liefhebbende, zorgzame moeder en partner zijn als een onafhankelijke vrouw die zichzelf is en die vrij en gelukkig door het leven gaat.

Welke dromen of verlangens je ook hebt, je maakt ze waar zolang als je er maar in gelooft, ernaar handelt en mensen om je heen toestaat je te helpen.

Dit pad en deze wijsheid heeft geleid tot de praktijk SKILLS Coaching Academy, waarin ik kinderen en ouders begeleid bij het (her)ontdekken van hun eigen dromen en verlangens. Ik leer ze om vanuit hun eigen wijsheid en kracht dromen te realiseren. Ik ben een gelukkig mens, want ik leef mijn droom terwijl ik kan zijn wie ik ben. 

 

Ontdek hoe ook jij je wensen en dromen realiseert

Ook jij kunt bouwen aan je dromen zonder je omgeving tekort te doen. Neem de leiding over je leven, ontdek hoe je aan de benodigde inzichten komt waarmee je de juiste koers bepaalt. Ook jouw kinderen kunnen al jong leren ontdekken waar hun talenten liggen en hoe ze via verbindend communiceren zich tot een gelukkige, autonome, competente volwassene kunnen ontwikkelen.

Alles wat je nodig hebt is moed, daadkracht en soms een helpende hand. Ik reik je die hand vol vertrouwen en bezieling. Laten we samen werken aan jouw bloei en groei of die van je kind.

Op jullie Bloei & Groei

Vragen?