fbpx

SKILLS | pro

PROFESSIONELE GROEI - training voor zelfstandigen en professionals

 Professionele groei is de sleutel tot zakelijk en persoonlijk succes

Je bent niet zomaar op deze pagina terecht gekomen. Jij bent gedreven, ambitieus en tegelijkertijd op zoek naar een oplossing voor hetgeen jou belemmert in de groei van je carrière of business. Want op de een of andere manier wil het maar niet vlotten. Veel mensen denken dat professionele groei gelijk staat aan toenemende (vak)kennis. Als dat zo is, waarom groeit je business of loopbaan dan niet mee? Vastgeroeste overtuigingen, stress en negatieve gedachten weerhouden veel mensen van professionele groei. En als jij niet groeit, groeit je bedrijf of carrière ook niet. Zeg eens …

 

Herken jij je hierin?

En zou je juist graag …

  Ik sta voortdurend onder stress. …  beter met stress en energie om willen gaan?
  Mijn business komt niet van de grond. …  willen dat je business groeit en bloeit?
  Mijn team werkt niet mee. … zien dat je team beter samenwerkt?
  Ik vind het eng om zichtbaar te zijn. … opmerkelijk willen zijn?
  Ik verdrink in het werk. … slimmer je werk willen plannen?
  Ik voel me vaak moe. … energiek en optimistisch willen zijn?
  Het lijkt alsof alles uit mijn handen glipt. … overzicht en regie willen houden?

De training Professionele groei van SKILLS Coaching Academy  Pro is het antwoord op je vragen, angsten, ambities en dromen.
Lees dus vooral verder of neem contact op voor een gratis oriëntatiegesprek.

* dit is een vrijblijvend telefonisch gesprek

SKILLS Coaching Academy persoonlijke groei
SKILLS Coaching Academy professionele groei

Training professionele groei

Tijdens deze 3-daagse interactieve training werken we vanuit een oplossingsgericht kader waarbij we jouw ervaringen en belemmeringen als uitgangspunt nemen. Via praktische opdrachten ga je aan de slag met het in kaart brengen van je eigen leervragen, doelen en veranderingsstrategieën. De training richt zich verder op het versterken van veerkracht en communicatie opdat jij concrete stappen kunt maken richting het realiseren van je carrière- of businessgroei, ambities en dromen. Tussen de traingingssessies in kun je een beroep doen op persoonlijke begeleiding via video calls en mail.

Je leert

  denken in mogelijkheden
  leiding nemen en geven
  emoties te regulieren
  verbindend communiceren
  hoe je voor de juiste veranderstrategieën kiest

Aan het einde van de training ga je naar huis met een persoonlijk actieplan. Een actieplan dat oplossingen biedt voor jouw belemmeringen en gericht is op het bereiken van carrière of businessgroei, ambities en dromen.

Trainer: Danielle Teheux

Uit eigen ervaring alsook uit overtuiging, zeg ik altijd: als je succesvol en betekenisvol in het leven wilt zijn, begin dan bij jezelf. De professionele groei van SKILLS Coaching ·  Academy loopt al jaren parallel aan mijn eigen persoonlijke groei. Dat is niet altijd zo geweest. Net als de meeste mensen volgde ik trainingen en workshops zodat ik beter in mijn vak zou worden. Maar wat ik ook leerde, mijn praktijk bleef stilstaan. Onbewust bleef ik twijfelen, bang om niet goed genoeg te zijn. Mijn kennis groeide weliswaar, maar op de een of andere manier kon ik deze niet optimaal overbrengen, toepassen en delen. Waarom? Omdat er diep van binnen een groeiende onzekerheid schuilde. Door mij telkens alleen te focussen op het voeden van mijn (vak)kennis, voedde ik namelijk ook mijn onzekerheid. Op het moment dat ik dat inzicht kreeg, ben ik met mezelf aan de slag gegaan. En wat bleek? Het is de sleutel tot groei en succes. Al mijn ervaringen en levenslessen heb ik vertaald naar de twee Pro trainingen: Persoonlijke groei en Professionele groei. Mijn levensdoel en jouw verlangen ontmoeten elkaar hier. Op naar jouw persoonlijke groei en geluk!

SKILLS Trainer Danielle Teheux
SKILLS Coaching Academy

Contact

SKILLS praktijkadres  Vossenpad 18 - B-3620 Lanaken
SKILLS telefoonnummer  0031-6-46988761

SKIILS e-mailadres
  info@skillscoaching.net 

Volg ons op

Volg ons op LinkedIn   LinkedIn
SKILLS op Facebook   Facebook
Volg SKILLS op Instagram  Instagram