PRO | academy

training voor persoonlijke & professionele ontwikkeling

Persoonlijke groei – training voor persoonlijke ontwikkeling

Tijdens deze 3-daagse interactieve training werken we vanuit een oplossingsgericht kader waarbij we jouw ervaringen en belemmeringen als uitgangspunt nemen. Via praktische opdrachten ga je aan de slag met het in kaart brengen van je eigen identiteit, je verlangens en doelen. De training richt zich verder op het versterken van veerkracht, zelfzorg, zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en andere voor jou specifieke competenties waardoor de kwaliteit van je leven verbetert en je concrete stappen kunt maken richting het realiseren van je verlangens en doelen.

Je leert

  af te rekenen met oude patronen
  denken in mogelijkheden
  keuzes herkennen
  emoties te regulieren
  te bouwen aan je eigen identiteit
  de regie van je eigen leven in handen te nemen en te houden

Tussen de traingingssessies in kun je een beroep doen op persoonlijke begeleiding via video calls en mail. Aan het einde van de training ga je naar huis met een persoonlijk actieplan. Een actieplan dat oplossingen biedt voor jouw belemmeringen en gericht is op het bereiken van jouw verlangens en doelen.

 

Data: Op aanvraag zowel individueel als in groep (max 3)

Tijd: 09.00 – 17.00 uur 

LocatieSKILLS Coaching Academy, Vossenpad 18, 3620 Lanaken

Professionele groei – training voor zelfstandigen en professionals

Tijdens deze 3-daagse interactieve training werken we vanuit een oplossingsgericht kader waarbij we jouw ervaringen en belemmeringen als uitgangspunt nemen. Via praktische opdrachten ga je aan de slag met het in kaart brengen van je eigen leervragen, doelen en veranderingsstrategieën. De training richt zich verder op het versterken van veerkracht en communicatie opdat jij concrete stappen kunt maken richting het realiseren van je carrière- of businessgroei, ambities en dromen. Tussen de traingingssessies in kun je een beroep doen op persoonlijke begeleiding via video calls en mail.

Je leert

  denken in mogelijkheden
  leiding nemen en geven
  emoties te regulieren
  verbindend communiceren
  hoe je voor de juiste veranderstrategieën kiest

De training wordt zowel in groepsverband (min. 2 en max. 8 deelnemers) als individueel gegeven. Wanneer je aan de groepstraining deelneemt, profiteer je optimaal van de voordelen van groepssynergie. Samen ervaringsgericht werken en leren vanuit diversiteit en samenwerking. De groep ondersteunt elkaar, daagt elkaar uit en moedigt elkaar aan.

 

Data: Op aanvraag zowel individueel als in groep (max 8)

Tijd: 09.00 – 17.00 uur

LocatieSKILLS Coaching Academy, Vossenpad 18, 3620 Lanaken

SKILLS Coaching Academy

Contact

SKILLS praktijkadres  Vossenpad 18 - B-3620 Lanaken
SKILLS telefoonnummer  0031-6-46988761

SKIILS e-mailadres
  info@skillscoaching.net 

Volg ons op

Volg ons op LinkedIn   LinkedIn
SKILLS op Facebook   Facebook
Volg SKILLS op Instagram  Instagram