fbpx

SKILLS

wat anderen vertellen ...

Danielle is a very warm and on people focused human being and coach. She’s able to make almost immediately rapport with her clients. Besides her mastery and expertise Danielle is artfully great to translate her knowledge on the level of the child and its parents.

Theo Bruekers, Training@Coaching Institute

Voor mij is het zeer belangrijk dat iemand zich op zijn gemak voelt. Mijn dochter en ik ervaren dat bij Daniëlle meteen. Wat haar siert is dat ze nergens op aandringt en je helpt je eigen keuzes maken. Wat Daniëlle uniek maakt is dat ze rust uitstraalt en snel het vertrouwen van kinderen inwint. Haar praktijkruimte straalt warmte, huiselijkheid en gezelligheid uit waardoor je je welkom en op je gemak voelt.

Diana, ouder

Daniëlle helpt ouders én kinderen in de zoektocht naar zichzelf waarbij ze je als mens in je eigenwaarde laat. Ze heeft geen oordeel! Ze luistert en vraagt om zo samen te ontdekken wat goed is en goed voelt voor mij als ouder. Daniëlle is een meester in het positief stimuleren en prikkelen. Coaching zoals coaching hoort te zijn.

Claudia, ouder

Moeders vinden het fijn dat er naar hun geluisterd wordt. Dat er iemand handreikingen kan geven, laat zien wat er gebeurt, die de gezinssituatie kan vergemakkelijken, en misschien oplossen. Daar is veel behoefte aan. Daniëlle doet dat op een professionele manier.

Ingrid, ouder

Daniëlle heeft ons op een duidelijke, warme en begripvolle manier inzichten laten opdoen over pubergedrag en hoe wij als ouders daar beter mee kunnen omgaan. Ook geeft ze hele eenvoudige, makkelijke tips om ongewenst gedrag bespreekbaar te maken. Een echte opsteker was dat ze ons liet kijken naar wat er al allemaal goed gaat!

Judith en Mark

Ik had al zoveel wegen – zonder resultaat – met mijn zoon bewandeld. Vanaf het eerste contact klikte het zowel met mij als mijn zoon. Daniëlle heeft een goed luisterend oor. Ze haar aanpak is speels en effectief. Ik raad Skills iedereen aan, zowel voor het kind als voor de ouder.

Vera, ouder

Daniëlle is zeer sterk in het aangaan en installeren van een warme, betrokken relatie. Zij doet dit op een open, oprechte en menselijke manier. Dat vind ik zeer krachtig en een talent van haar.

Sven Bussens
Oprichter Oplossingsgericht centrum vzw

Daniëlle pakt de dingen heel goed aan, tot in het kleinste detail, met het kind op de eerste plaats. Mijn zoon heeft steeds een goed gevoel als hij bij haar huiswaarts keert. We zijn heel tevreden met de resultaten die ze met onze zoon behaalt.

Ronnie, Topsport ouder

Daniëlle is iemand die haar waarden leeft. Ze gaat in actie en wil altijd blijven groeien. Ze is leergierig, trouw, enthousiast, heel betrokken en ambitieus. Ze houdt vast om doelen te bereiken ook al voelt ze zich daarbij onzeker en angstig. Ze laat zich niet afleiden, geeft niet op en blijft positief. Ze bereid zich altijd goed voor en staat open voor feedback. Ze is creatief, goedlachs. Via haar eigen Bloei & Groei helpt ze anderen te Bloeien en Groeien. Kortom, ik werk graag met haar samen.

Danielle Budo
Gezinscoach bij Vraagkracht Limburg

Daniëlle, jij hebt mij zo geholpen met je aandacht en warmte, daar ben ik je zo dankbaar voor. Blijf wie je bent, je bent een geweldig mens.

Moeder van 3 volwassen kinderen

Ik heb ontdekt dat ik door alles op te schrijven en ook vooral meer te leren mijn resultaten makkelijk omhoog gaan!
Nina, 2e middelbaar

Ik kan nu beter plannen en mijn tijd bewaken waardoor ik meer vrije tijd heb!

Kyano, 1e middelbaar

Ik heb ontdekt dat mijn gsm mij afleidt, het lukt mij om hem weg te leggen en ik merk dat ik minder lang met mijn huiswerk bezig ben!

Thomas, 6e leerjaar

Geconfronteerd worden met de waarheid dat jij echt mág kiezen, echt kán kiezen is eerst een slag in het gezicht en daarna een goede duw in de rug! Dankzij Daniëlle schaam ik mij niet meer om me te uiten en te kiezen wat ik echt wil. Dankzij haar coaching kan ik situaties beter plaatsen en loslaten.

Studente 22 jaar

Ik zoek samen met Daniëlle de voor mij juiste balans tussen werk en privé, zodat ik én vrije tijd heb én mijn ambities kan realiseren. Ze houdt me een spiegel voor, waardoor ik me bewust word van mijn keuzes.

Karin

De coachsessies met Daniëlle hebben mij geleerd hoe ik het beste met stressvolle situaties omga. Dankzij Daniëlle weet ik nu hoe ik mijn doelen kan bereiken en het beste in mijzelf naar boven kan halen met een positieve instelling.

Anne 20 jaar

Daniëlle Teheux heeft voor ons gezin een belangrijke rol gespeeld. Ons kind kreeg hulpmiddelen aangereikt en zijn zelfvertrouwen groeide. Er kwam inzicht en vooral meer rust. Nu staan we als ouders sterk om ons kind te begeleiden, ondersteunen en oplossingen aan te reiken.

Kirsten, ouder

Een talent van Daniëlle is haar empathisch vermogen. Haar betrokkenheid en inlevingsvermogen siert haar telkens weer. Ze vraagt door op je antwoorden en denkt mee in oplossingen zonder ze je op te leggen. Ze weet tot nadenken aan te zetten.

Elly Boer
Kind en jeugdtherapeut, pedagoog en counselor
bij Cirkel gezinsbalans

Wij kregen alle tijd en aandacht, begrip, steun en positieve kracht van Daniëlle. Krachtig, betrokken en gepassioneerd, zo zou ik haar willen omschrijven.

Mama en zoon die weer gelukkig zijn!

SKILLS Coaching Academy

Contact

SKILLS praktijkadres  Vossenpad 18 - B-3620 Lanaken
SKILLS telefoonnummer  0031-6-46988761

SKIILS e-mailadres
  info@skillscoaching.net 

Volg ons op

Volg ons op LinkedIn   LinkedIn
SKILLS op Facebook   Facebook
Volg SKILLS op Instagram  Instagram