fbpx

SKILLS | pro

PERSOONLIJKE GROEI - training voor persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke groei is de sleutel tot persoonlijk en zakelijk succes

Als het al een tijdje niet zo lekker loopt en het voelt alsof je klem zit, ben je hier aan het goede adres. Wat helpt om verder te kunnen is ontdekken wie je bent, wat je te leren en wat je los te laten hebt. Zo ervaar je waar het knelt en kun je werken aan je persoonlijke groei. De impact van persoonlijke groei is veel groter dan de meeste mensen denken. Als je werkt aan je persoonlijke groei heeft dat een positief effect op je dagelijks functioneren, je werk of eigen bedrijf, de relatie met je partner, gezin en andere sociale contacten. Doe je er niets mee, dan is de kans groot dat je steeds vaker vastloopt. De oorzaken lopen uiteen van oude overtuigingen vanuit je opvoeding, negatieve gedachten of een laag zelfbeeld eventueel gecombineerd met je persoonlijke karaktereigenschappen.  Stuk voor stuk weerhouden ze je van je persoonlijke groei. En als jij niet groeit, groeit je levensgeluk ook niet. Zeg eens …

 

Herken jij je hierin?

En zou je juist graag …

  ik ben niet goed genoeg … meer zelfvertrouwen willen hebben?
  ik kan geen keuzes maken … slagvaardiger willen zijn?
  ik ben een pleaser … beter je grenzen kunnen aangeven?
  ik zie overal beren op de weg … kansen in plaats van problemen willen zien?
  ik werk chaotisch … overzicht en controle willen hebben?
  ik maak me druk over wat anderen denken … willen loskomen van je denkpatronen?
  niemand zit op mij te wachten … opgemerkt willen worden?

De training Persoonlijk groei van SKILLS Coaching Academy  Pro is het antwoord op je vragen, angsten en verlangens.
Lees dus vooral verder of neem contact op voor een gratis oriëntatiegesprek.

* dit is een vrijblijvend telefonisch gesprek

SKILLS Coaching Academy persoonlijke groei
SKILLS Coaching Academy persoonlijke groei
SKILLS Coaching Academy persoonlijke groei

Training Persoonlijk groei

Tijdens deze 3-daagse interactieve training werken we vanuit een oplossingsgericht kader waarbij we jouw ervaringen en belemmeringen als uitgangspunt nemen. Via praktische opdrachten ga je aan de slag met het in kaart brengen van je eigen identiteit, je verlangens en doelen. De training richt zich verder op het versterken van veerkracht, zelfzorg, zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en andere voor jou specifieke competenties waardoor de kwaliteit van je leven verbetert en je concrete stappen kunt maken richting het realiseren van je verlangens en doelen.

Je leert

  af te rekenen met oude patronen
  denken in mogelijkheden
  keuzes herkennen
  emoties te regulieren
  te bouwen aan je eigen identiteit
  de regie van je eigen leven in handen te nemen en te houden

De training wordt zowel in groepsverband (min. 2 en max. 8 deelnemers) als individueel gegeven. Wanneer je aan de groepstraining deelneemt, profiteer je optimaal van de voordelen van groepssynergie. Samen ervaringsgericht werken en leren vanuit diversiteit en samenwerking. De groep ondersteunt elkaar, daagt elkaar uit en moedigt elkaar aan.

 

Trainer: Danielle Teheux

Uit eigen ervaring alsook uit overtuiging, zeg ik altijd: als je succesvol en betekenisvol in het leven wilt zijn, begin dan bij jezelf. De professionele groei van SKILLS Coaching Academy loopt al jaren parallel aan mijn eigen persoonlijke groei. Dat is niet altijd zo geweest. Net als de meeste mensen volgde ik trainingen en workshops zodat ik beter in mijn vak zou worden. Maar wat ik ook leerde, mijn praktijk bleef stilstaan. Onbewust bleef ik twijfelen, bang om niet goed genoeg te zijn. Mijn kennis groeide weliswaar, maar op de een of andere manier kon ik deze niet optimaal overbrengen, toepassen en delen. Waarom? Omdat er diep van binnen een groeiende onzekerheid schuilde. Door mij telkens alleen te focussen op het voeden van mijn (vak)kennis, voedde ik namelijk ook mijn onzekerheid. Op het moment dat ik dat inzicht kreeg, ben ik met mezelf aan de slag gegaan. En wat bleek? Het is de sleutel tot groei en succes. Al mijn ervaringen en levenslessen heb ik vertaald naar de twee Pro trainingen: Persoonlijke groei en Professionele groei. Mijn levensdoel en jouw verlangen ontmoeten elkaar hier. Op naar jouw persoonlijke groei en geluk!

SKILLS Coaching Academy

Contact

SKILLS praktijkadres  Vossenpad 18 - B-3620 Lanaken
SKILLS telefoonnummer  0031-6-46988761

SKIILS e-mailadres
  info@skillscoaching.net 

Volg ons op

Volg ons op LinkedIn   LinkedIn
SKILLS op Facebook   Facebook
Volg SKILLS op Instagram  Instagram