fbpx

Sense

 

 

‘Zijn wie je bent’

 

 

Hi! Fijn dat je jezelf wil zijn!

Je voelt een constante druk van buiten bij alles wat je doet. Je wil iedereen tevreden houden en past je voortdurend aan de wil van anderen aan. Jij hebt een verlangen om te zijn wie je bent om zo het leven te leven waar jij enthousiast van wordt. Wil jij eindelijk je ware zelf laten zien ontdaan van al je angsten en twijfels en de regie nemen over jouw leven?

 

 

Dat kan vanaf nu… (als jij dat wil)

Betekenis Sense

Verstand:
zich bewust worden van, zin, besef, begrip, belang, begrijpen

Gevoel:
voelen, aanvoelen, zintuig, gewaarworden, merken

SENSE omvat de dualiteit van het menselijke bestaan: zowel het verstand (sense of mind) als het gevoel (sense of heart). Het leren dansen tussen hoofd en hart blijkt cruciaal voor het bereiken van een vrij en gelukkig leven.

‘Daar waar hoofd en hart samenvallen ontstaat vrijheid in je zijn’

In het leven stoeit het hoofd met hartzaken en het hart met hoofdzaken.

Wanneer dit natuurlijk proces uit evenwicht is ontmoeten we lastigheden op onze levensweg. Door de ontmoetingen op je levensweg kan het gebeuren dat je persoonlijke groei stil blijft staan of dat een verlangen verandert.

Relaties, levensvreugde, succes en welzijn kosten dan veel energie en je bent jezelf als het ware even kwijt, wie je bent en waar je voor staat.

Persoonlijke groei is een levenslang proces met vallen en opstaan dat jou in staat stelt grip te krijgen op je dagdagelijkse leven en te ‘Zijn wie je bent’.

SENSE is een plek waar jij jezelf en anderen kan ontmoeten om samen te ontdekken, verbinden, overwinnen en groeien naar ‘Zijn wie je bent’. Ik begeleid je met mijn kennis en ervaring en wil je uitnodigen, inspireren en motiveren bij het aangaan van je zelf-ontmoetingen.

Ik ben blij dat je jezelf wil zijn!

Ik ben Danielle Teheux, een kindercoach en mensen-mens met een passie voor groei. Ik werk met zorgzame, ambitieuze mensen die zelfstandig en zelfverzekerd in het leven willen staan maar zich verliezen in het zorgdragen voor de mensen om hun heen.

Jij hebt je droomleven in gedachten maar het lukt je niet dat te bereiken. Je wil van betekenis zijn en gelukkig in je leven, maar je voelt je vooral moe en gefrustreerd.

Je wil verandering maar je weet niet goed waar te beginnen…

Ik snap het, want alleen lukt het niet en word je moedeloos. Daarom heb ik ‘Zijn wie je bent’ ontwikkeld. Ik begeleid zorgzame, sensitieve mensen zoals jij hoe je je droomleven kan leiden zodat je je gelukkig voelt en kan bijdragen aan het geluk van anderen zonder voortdurend aan jezelf te twijfelen en de regie uit handen te geven.

Ik streef naar een zelfredzaam, vrij en betekenisvol leven en geloof dat ‘Zijn wie je bent’ mildheid en verbinding brengt en een van de sleutels is tot een gelukkig leven. Ruimte en tijd maken om jezelf te ontplooien hierin, is daarbij essentieel.

Wil jij:

Niet meer geleefd worden?

Je niet zo angstig en boos voelen in relaties met anderen?

De regie over je eigen leven in eigen hand nemen?

Zonder piekeren en stress je leven leiden?

Je begrepen en gewaardeerd voelen voor wie je bent?

Jezelf kunnen zijn thuis en overal?

Ik laat je ervaren hoe je in geborgenheid en verbinding op een zelfzekere en empathische manier jezelf kan zijn in de buitenwereld.

Al heel snel zet je stappen op weg naar jouw gedroomde leven en kan je doen wat jou gelukkig maakt.

Beeld je in dat je:

leert keuzes maken die bij jou passen en waar jij blij van wordt

duidelijkheid krijgt over wat jij wil in je leven

bouwt aan je zelfvertrouwen en start met je gedroomde leven

iedere dag energieker bent en je levendig en gelukkig voelt

leert hoe je jezelf op de eerste plaats zet zonder anderen daarbij aan hun lot over te laten

ontdekt hoe je jouw leven voluit kan leven met waardering en liefde voor jezelf en de mensen om je heen

 

Gratis inspiratie

Aanbod:

Binnen de verschillende Zelf-Ontmoetingen van SENSE breng je jezelf weer in beweging naar persoonlijke groei van:

Mildheid & Compassie

Starten

Loslaten & Krachtig kiezen

Springen

Verbinding & Authenticiteit

Stralen

Ja, werken aan jezelf is spannend en confronterend. Het nodigt je uit om je te tonen in al je kwetsbaarheid en kracht. Heb je de moed om jezelf uit te dagen dan boek je een overwinning op je angst. Achter je angst ligt de wereld aan je voeten en is alles mogelijk wat jij wil. Stap in de arena als een moedige gladiator en triomfeer! Laat jezelf zien in wie je bent en leef jouw gedroomde leven. Ik toon je de weg.

Samen is krachtig en verbonden en geeft je vleugels!

Over mij

Hi, Ik ben Danielle Teheux en ik gun jou een fantastisch, vrij en gelukkig (gezins) leven

Je leven kunnen leven op jouw manier. Met een open hart. Verbonden in liefde en vertrouwen met jezelf, je loved-ones en de buitenwereld. Deze droom wordt werkelijkheid wanneer jij je durft te tonen in al je kwetsbaarheid en kracht. Hoe je dat doet? Gewoon door te ‘Zijn wie je bent’…

 

Soms voel je je niet gelukkig. Het lijkt of alles en iedereen tegen je is. In je boosheid en verdriet leg je de schuld bij de ander. Wat je zoekt is begrip, waardering en liefde.

Op zoek naar jezelf… Ik weet hoe dat voelt!

Als klein meisje al was ik altijd gericht op het helpen en zorgdragen voor anderen. Ik keek naar de wereld door mijn eigen gekleurde bril van openheid, rechtvaardigheid, ideeën en zorgzaamheid en verwachtte daarbij dat de ander hetzelfde zou denken en handelen als mij. Met mijn voelsprieten voelde ik spanning in de ruimte, verdriet bij een ander, ongenoegen en oneerlijkheid en ging meteen aan de slag om dat op te lossen.

Handelend naar eer en geweten begreep ik dan ook niet dat mijn helpen soms niet gewaardeerd werd. Iedere keer als door mijn helpen mijn neus werd afgebeten, voelde ik een steek in mijn hart. Ik ging steeds meer aan mezelf twijfelen en pleasen om geen pijn meer te voelen. Ik leerde veel maskers opzetten om maar aardig gevonden te worden en raakte stukje bij beetje de verbinding met mezelf kwijt. Hierdoor was ik ook in mijn moederschap vooral afgestemd op wat de buitenwereld van je verwacht. Toen er rond mijn 40ste levensjaar een verlangen kwam om met mijn eigen kwaliteiten en talenten iets te doen werd me duidelijk dat ik daarvoor eerst mezelf beter diende te leren kennen.

Zo begon mijn zoektocht naar mijn identiteit en authenticiteit een 15 jaar geleden. Ik wou eindelijk mezelf kunnen zijn en me van al mijn twijfels en angsten vrijmaken.  Ontdekken waar ik energie van kreeg en wat ik wou bereiken in mijn leven gaf me vleugels. Stukje bij beetje leerde ik mijn gedrag ontrafelen en begreep ik waarom ik deed wat ik deed.

Ik leerde kijken door de bril van oplossingsgericht – en systemisch denken en werken als ook door de bril van vroegkinderlijk trauma. En zo ontdekte ik al mijn reacties en houdingen waarmee ik me aan de buitenwereld toonde om mezelf overeind te houden. Met die houdingen en reacties verborg en beschermde ik mijn binnenwereld en mijn kwetsbaarheid. Het ontdekken van mijn beperkende overtuigingen, mijn plek (in gezin) en mijn trauma’s hielpen mij op mijn eigen tempo, stap voor stap, groeien naar te zijn wie ik ben, als mezelf, moeder, dochter, zus, vriendin en coach.

Waarom ben ik de geknipte persoon om je hierbij te helpen?

Ben jij net als mij ook altijd op zoek naar mogelijkheden om problemen op te lossen? En voel jij je net als ik vaak niet begrepen, een buitenstaander, eenzaam, een einzelgänger?

Ben jij net als ik een mensen-mens die energie krijgt van het helpen van anderen door het delen van jouw eigen kennis en ervaring? En loop jij net als ik daarbij steeds vast op je eigen onzekerheid en faalangst?

Ben jij net als ik zorgzaam en een kei in zorgdragen voor anderen? En verlies je net als ik daarbij het zorgdragen voor jezelf uit het oog?

Ben jij net als ik een familiemens, ouder en partner? En ben je net als ik zoekend naar hoe je in verbinding blijft zonder je eigen leven ondergeschikt te maken?

Ben jij net als ik een moeder (ouder) en wil je het beste voor je kind? En ben jij net als ik zoekende hoe je je kind daarin begeleid?

Ben jij net als ik op zoek naar jezelf in al je kwetsbaarheid en kracht?


Op mijn levenswandel tot nu zoek ik voortdurend naar antwoorden op mijn worstelingen en vragen en ben ik verrijkt met vele inzichten, kennis en wijsheid door mijn talloze leermeesters onderweg. Ik ben nog lang niet uitgeleerd en blijf mij iedere dag verwonderen over het leven en hoe we dat als mensen samen in verbinding kunnen doen. Voel jij je aangeraakt door mijn woorden en verhaal dan bevinden wij ons in eenzelfde energie en zullen wij leren van elkaar.

Voel jij je uitgenodigd? Ik ontmoet en begroet je graag!

Klaar om te Zijn wie je bent en jouw gedroomde leven te leven?

Leer jezelf beter kennen

Ontdek je ware identiteit

Leer hoe je keuzes maakt om jouw gedroomde leven te leven

Leer je verantwoordelijkheid nemen en delen

Leer jezelf uitspreken in wat je wil

Ontdek welke triggers je klein houden

Leer luisteren naar de signalen van je lichaam

Ontdek hoe je kunt veranderen wat je anders wil

Begin dan nu meteen met de regie te nemen door een Zelf-Ontmoeting te kiezen

‘Verandering begint bij jezelf’

De coachsessies met Daniëlle hebben mij geleerd hoe ik het beste met stressvolle situaties omga. Dankzij Daniëlle weet ik nu hoe ik mijn doelen kan bereiken en het beste in mijzelf naar boven kan halen met een positieve instelling.

-Anne 20 jaar

Ik zoek samen met Daniëlle de voor mij juiste balans tussen werk en privé, zodat ik én vrije tijd heb én mijn ambities kan realiseren. Ze houdt me een spiegel voor, waardoor ik me bewust word van mijn keuzes.

-Karin

Moeders vinden het fijn dat er naar hun geluisterd wordt. Dat er iemand handreikingen kan geven, laat zien wat er gebeurt, die de gezinssituatie kan vergemakkelijken, en misschien oplossen. Daar is veel behoefte aan. Daniëlle doet dat op een professionele manier.

-Ingrid, ouder

Mijn beste hoop is dat mijn gratis inspiratie en aanbod van betekenis zijn bij het avontuur van jouw persoonlijke groei.

Wil je in verbinding blijven schrijf je dan in voor de e-inspiratie en ontvang als dank een inspirerend cadeautje en/of vraag naar het SENSE talk gesprek om af te stemmen welk programma het best bij je past.

BEN JE KLAAR OM JEZELF TE ONTMOETEN?

Ik help je graag op weg om te ontdekken wie je bent en wat je gedroomd leven is. Met mij heb je een ervaren coach en zorgdrager aan je zijde. Met veel passie en liefde maken we van jouw avontuur een succes.

 

Heb je het gevoel dat ik je kan helpen? Wil je me eerst zien en horen?

Leuk om je te mogen ontmoeten! Boek vandaag nog je Sense Talk gesprek!

 

Ja! Ik wil je zien en spreken.

Je weet wat men zegt…een goed begin is het halve werk. Dus druk op de knop en ben trots op jezelf!

Contact

Dag mooi mens!

Heb jij het gevoel niet te kunnen leven wie je bent?

Dat verandert vanaf nu…als jij dat wil! 

Een SENSE talk gesprek is een online of telefonisch startgesprek (jij kiest wat je wenst) van 30 minuten. Het SENSE talk gesprek helpt je een keuze maken indien je nog twijfelt welke Zelf-Ontmoeting (Starten, Springen, Stralen) antwoorden geeft op je huidige vragen.

Ik ben Danielle Teheux en ik coach en begeleid je om te zijn wie je bent en je gedroomde leven te leiden.


E-mail adres

Telefoonnummer

}

Werktijden

Maandag – Vrijdag:
9 am – 7 pm

Social Media